miércoles, 4 de mayo de 2011

Ajornament de la xerrada sobre els itineraris . Es farà el 18 de maig.‏

Degut a les condicions climatològiques d'ahir, l'equip de l'empa juntament amb l'equip d'infància i joventut hem decidit buscar un altre dia per fer la xerrada:
  "Aconsellem als nostres fills sobre els possibles Itineraris” “Què podem fer després de l’ESO s’hagi obtingut o no el títol? I després de batxillerat?"
 Hem valorat conjuntament que s'ha fet una feina molt important que s'ha de transmetre als pares. Per tant la xerrada es farà el proper 18 de maig en el mateix lloc i a la mateixa hora. Mantindrem el servei de cangur a l’escola Reixac.



Data i horari: 18 de maig, de 18:30 a 20.30h 
Lloc: Sala Institucional de la Casa de la Vila.
Ludoteca: Escola Reixac.
Ponent: Equip de Joventut de la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de MiR.
Títol: "Aconsellem als nostres fills sobre els possibles Itineraris” “Què podem fer després de l’ESO s’hagi obtingut o no el títol? I després de batxillerat?"
Objectius: La primera ½ hora es farà la presentació de la Mostra d’Ensenyament sobre les diferents propostes educatives que justament es clausura aquest dia. Després es farà una xerrada adreçada a que el pares rebin tota la informació possible sobre els itineraris que poden seguir els seus fills després de L’ESO i el batxillerat. Informar sobre les possibilitats educatives que ofereix el municipi i els municipis que ens envolten. Donar eines perquè els pares puguin aconsellar als seus fills.
Metodologia: Exposició teòrica per part del ponent. Debat posterior amb els assistents a l'acte obert a la participació dels pares.

No hay comentarios:

Publicar un comentario