lunes, 30 de mayo de 2011

DEMA DIMARTS DIA 31 ASSAMBLEA INFORMATIVA SISENA HORA AL REIXAC

L'AMPA de l’escola Reixac vol fer un treball acurat i transparent sobre la supressió de la sisena hora i els seus efectes col·laterals, per això us convoquem al següents actes que tindran lloc el proper dimarts 31.05.2011 a l’escola Reixac.
17:15 -18:00 Sessió informativa. Oberta a tothom: pares i mares de MiR, Equip Directiu del Reixac, Ajuntament i tota la població que vulgui.
En aquesta sessió hem convidat a tres entitats per tal que ens puguin informar sobre quina és la seva opinió sobre la supressió de la sisena hora. Aquestes entitats son: un sindicat de professors, CCOO, La FAPAC, Federació d'associacions de Mares i Pares d'alumnes de Catalunya i LA FAMPA, Federació d'associacions de Mares i Pares d'alumnes de Montcada i Reixac. Cadascuna d’aquestes entitats tindrà un temps per explicar el seu posicionament i les seves argumentacions i posteriorment s’obrirà un torn de preguntes dels assistents a l’acte cap els ponents per tal que tothom pugui resoldre els seus dubtes o/i expressar les seves idees amb total llibertat i transparència.
18:00-19:00 Comiat dels convidats a la sessió anterior i convocatòria d’una assemblea de pares i mares de l’escola Reixac per tractar la supressió de la sisena hora i els seus efectes col·laterals.
Esperem la vostra assistència. Hi haurà servei de cangur pels vostres fills i filles.
Atentament,
JUNTA de L’AMPA del REIXAC

No hay comentarios:

Publicar un comentario